Ångerrätt
Helt nöjd eller pengarna tillbaka, det är din garanti. 
Årebutiken erbjuder dig 14 dagars bytes/returrätt på alla varor som är köpta hos oss. Du har som kund rätt att öppna och undersöka varan. Kom bara ihåg att varan skall vara oanvänd och i originalförpackning vid eventuell retur. 
Returfrakten betalas alltid av kunden såvida returen/bytet inte sker på grund av oss tex om fel vara är levererad. Det är du som kund som är ansvarig för att din retur kommer fram till oss. Vill du vara säker på det, måste du skicka tillbaka varan/varorna med rekommenderat post och spara kvittot med kolli-numret du får när du skickar iväg paketet.


Returaddress:
Årebutiken 
Torggränd 6
837 52 ÅRE

 

Bytesrätt

Om du vill byta ut en produkt alt byte av storlek returnerar du produkten du vill byta och lägger sen en ny order. Du får pengarna tillbaka på den du returnerar.

 


Reklamation
Som konsument har du enligt lag rätt att reklamera i upp till tre år från köpet, dock inom skälig tid (minst två månader) från att ett fel upptäckts. Det är bra om ni kontaktar oss före reklamation för en snabbare hantering av ärendet. Uppge ditt namn och ordernummer samt vilken vara det gäller. Ersättningsleveransen sker helt utan kostnad för dig. Dina fraktkostnader ersätts vid reklamation/fel leverans. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut. 

Vid eventuell reklamation kontakta oss på
Tel: 0647-522 33, 070-246 98 35
E-post: info@arebutiken.se